Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Кредитній спілці анульовано ліцензії

Кредитній спілці анульовано ліцензії

Національний банк України анулював кредитній спілці "ГАРАНТІЯ-КРЕДИТ" (ЄДРПОУ 33800206) всі ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. Зазначена фінансова установа не виконала рішення Національного банку про усунення виявлених порушень ліцензійних умов.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 09 жовтня 2023 року.

Рішення набирає чинності з 10 жовтня 2023 року.

Нагадаємо, 30 січня 2023 року КС "ГАРАНТІЯ-КРЕДИТ" тимчасово зупинено ліцензію, яка дає їй право залучати депозити своїх членів. КС "ГАРАНТІЯ-КРЕДИТ" тривалий час не дотримується обов’язкових фінансових нормативів та вимог, що обмежують ризики за операціями з фінансовими активами, зокрема вимог щодо обмеження частки непродуктивних активів.

Довідково

Після зупинення або анулювання ліцензій фінансова установа позбавляється права провадити діяльність за видами зупинених або анульованих ліцензій. Зупинення або анулювання ліцензій не звільняє фінансову установу від виконання своїх зобов’язань за договорами про надання фінансових послуг.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини