Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Ломбарду анульовано ліцензію

Ломбарду анульовано ліцензію

Національний банк України анулював ПОВНОМУ ТОВАРИСТВУ "ЛОМБАРД “ШВИДКА ДОПОМОГА "CАВІНА І КОМПАНІЯ" (ЄДРПОУ 36595232) ліцензію на діяльність ломбарду з правом надання послуги з надання коштів та банківських металів у кредит у вигляді ломбардних кредитів.

Нагадаємо, 29 липня 2024 року до зазначеного надавача фінансових послуг було застосовано захід впливу у вигляді вимоги про вжиття заходів, спрямованих на усунення (виправлення) виявлених під час нагляду порушень та приведення його діяльності у відповідність до вимог законодавства України до 12 серпня 2024 року.

Захід впливу у вигляді анулювання ліцензії на діяльність ломбарду застосовано у зв’язку ненаданням регулятору у встановлений рішенням Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг (далі – Комітет) строк інформації / документів / пояснень з питань діяльності ПТ "ЛОМБАРД "ШВИДКА ДОПОМОГА", які запитувалися в письмовій вимозі Національного банку.

Також ломбард не подав регулятору звіт про усунення (виправлення) виявленого порушення і приведення своєї діяльності у відповідність до вимог законодавства України та документи (їх копії) та/або інформацію, що підтверджують усунення (виправлення) виявленого порушення та приведення своєї діяльності у відповідність до вимог законодавства України. Це свідчить про невиконання ПТ "ЛОМБАРД "ШВИДКА ДОПОМОГА" рішення Комітету.

Рішення про застосування заходу впливу ухвалено Комітетом за результатами здійснення безвиїзного нагляду за діяльністю з надання фінансових та/або супровідних послуг 30 серпня 2024 року. Воно набирає чинності з 02 вересня 2024 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини