Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
На фінансовому ринку додалося троє нових гравців

На фінансовому ринку додалося троє нових гравців

Національний банк України вніс до Державного реєстру фінансових установ ТОВ “ПРОФІТ ФІНАНС ГРУП” (ЄДРПОУ 44220653), ТОВ “ВІННЕР ФІНАНС ГРУП” (ЄДРПОУ 44280974) та ТОВ “ФК “МЕДІАНА ІНВЕСТ” (ЄДРПОУ 43990523).

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 03 вересня 2021 року.

Крім того, ТОВ “ПРОФІТ ФІНАНС ГРУП”, ТОВ “ВІННЕР ФІНАНС ГРУП” та ТОВ “ФК “МЕДІАНА ІНВЕСТ” отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

Так, ТОВ “ПРОФІТ ФІНАНС ГРУП” та ТОВ “ВІННЕР ФІНАНС ГРУП” отримали три ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг з факторингу. ТОВ “ФК “МЕДІАНА ІНВЕСТ” отримало дві ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, та на надання послуг з факторингу.

На цьому ж засіданні Національний банк ухвалив рішення про видачу  ТОВ “УКР-ТРАНС-КЕПІТАЛ” (ЄДРПОУ 43790163) ліцензії на надання послуг з фінансового лізингу.

Нагадуємо, що ТОВ “УКР-ТРАНС-КЕПІТАЛ” було внесено до Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, 14 травня 2021 року, але не мало ліцензії на надання послуг з фінансового лізингу.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини