Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
На ринку небанківських фінансових послуг з’явився новий гравець

На ринку небанківських фінансових послуг з’явився новий гравець

Національний банк України на підставі поданих заяви та документів ухвалив рішення про видачу ПОВНОМУ ТОВАРИСТВУ “ГАРАНТ СЕРВІС УКРАЇНА” ТОВ “ДЕЛЮКС ФІНАНС” І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 38940308) ліцензії на діяльність фінансової компанії з правом надання фінансової послуги з надання гарантій.

Одночасно з отриманням ліцензії на діяльність фінансової компанії ПОВНЕ ТОВАРИСТВО “ГАРАНТ СЕРВІС УКРАЇНА” ТОВ “ДЕЛЮКС ФІНАНС” І КОМПАНІЯ”  набуло статусу фінансової установи.

ПОВНЕ ТОВАРИСТВО “ГАРАНТ СЕРВІС УКРАЇНА” ТОВ “ДЕЛЮКС ФІНАНС” І КОМПАНІЯ” є незалежним фінансовим посередником, який станом на 01 січня 2024 року внесений центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну митну політику, до реєстру гарантів, передбаченого Митним кодексом України, та має намір здійснювати діяльність з видачі гарантій для забезпечення сплати митних платежів відповідно до законодавства України з питань митної справи.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 27 червня 2024 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини