Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
На ринку небанківських фінансових послуг з’явився новий гравець

На ринку небанківських фінансових послуг з’явився новий гравець

Національний банк України на підставі поданих заяви та документів ухвалив рішення про видачу АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ “ФОНД ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ” (ЄДРПОУ 38519070) ліцензії на діяльність фінансової компанії з правом надання такої фінансової послуги, як надання коштів та банківських металів у кредит.

Одночасно з отриманням ліцензії на діяльність фінансової компанії АТ “ФОНД ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ” набуло статусу фінансової установи.

АТ “ФОНД ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ” є юридичною особою, 100% акцій товариства належать державі. Метою діяльності АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ФОНД ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ” є стимулювання реалізації енергоефективних заходів, упровадження енергосервісу, збільшення використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива і скорочення викидів вуглецю. А також фінансове забезпечення реалізації державних цільових програм та впровадження фінансово-кредитних механізмів у сфері енергоефективності, збільшення використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива і скорочення викидів вуглецю, надання виробничих та науково-технічних послуг.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 26 серпня 2024 року.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини