Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Начальник Управління роботи з проблемними активами НБУ Олег Далеко завершив роботу в Національному банку

Начальник Управління роботи з проблемними активами НБУ Олег Далеко завершив роботу в Національному банку

Олег Далеко за власним бажанням 06 грудня 2022 року завершив роботу в Національному банку на посаді начальника Управління роботи з проблемними активами НБУ.  

До сфери відповідальності Управління роботи з проблемними активами НБУ належить: 

  • організація роботи з проблемними активами НБУ;
  • повернення та стягнення заборгованості за кредитами, наданими банкам України для підтримки ліквідності, щодо яких НБУ прийняте рішення про віднесення до категорії неплатоспроможних, а також за кредитами, за якими НБУ набув права вимоги в рахунок погашення боргу за кредитами для підтримки ліквідності;
  • організація та супроводження проведення торгів з продажу об’єктів власності НБУ (власного майна, заставленого майна, набутого НБУ у власність);
  • супроводження окремих питань щодо банків, процедуру ліквідації яких розпочато НБУ до 22 вересня 2012 року, та їх ліквідаторів, а також робота з юридичними особами, в управління яким передані непродані активи банків.

Управління роботи з проблемними активами входить до вертикалі підпорядкування "Фінансово-адміністративний та операційний блок", куратором якого є заступник Голови Національного банку Ярослав Матузка.

Наразі Національний банк здійснює пошук та відбір кандидатів на посаду начальника Управління роботи з проблемними активами НБУ.

Нагадаємо, що Олег Далеко очолював Управління роботи з проблемними активами НБУ з липня 2021 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини