Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк приводить норми Положення про свій Кредитний реєстр у відповідність до нових вимог статистичної звітності банків

Національний банк приводить норми Положення про свій Кредитний реєстр у відповідність до нових вимог статистичної звітності банків

Національний банк України планує привести норми Положення про Кредитний реєстр НБУ у відповідність до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України, затверджених постановою Правління НБУ від 13.11.2018 № 120.

Відповідний проект постанови Правління Національного банку України "Про внесення змін до Положення про Кредитний реєстр Національного банку України" (далі – проект постанови) оприлюднено на сайті НБУ для обговорення.

Проектом постанови передбачено виключення посилання на форму статистичної звітності № 601 "Звіт про кредитні операції банку з боржником - фізичною/юридичною особою", яка подається відповідно до Правил статистичної звітності, затверджених постановою Правління НБУ від 01 березня 2016 року № 129.

Цей документ втратив чинність після ухвалення нової постанови № 120, а отже, усі нормативно-правові акти регулятора, зокрема Положення про Кредитний реєстр НБУ, у яких є посилання на постанову № 129, потребують внесення відповідних змін.

Аналіз регуляторного впливу проекту постанови.

Пропозиції та зауваження до проекту постанови приймаються до 19 грудня 2018 року на поштову або електронну адресу Національного банку України.

Поштова адреса: 01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9, Національний банк України, Департамент методології.

Електронна адреса: [email protected], [email protected]

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини