Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк пропонує поширити на операторів поштового зв’язку вимоги до захисту приміщень

Національний банк пропонує поширити на операторів поштового зв’язку вимоги до захисту приміщень

Національний банк України пропонує поширити на операторів поштового зв’язку вимоги до захисту приміщень, що діють для небанківських фінансових установ, які отримали ліцензію Національного банку на здійснення валютних операцій, що передбачають використання готівки в національній валюті та/або іноземних валютах.

Таке рішення зумовлене введенням в дію 7 лютого 2019 року Закону України "Про валюту і валютні операції". 

Відповідні норми містить проект постанови Правління Національного банку України “Про внесення змін до Правил з організації захисту приміщень небанківських фінансових установ в Україні” (далі – проект Постанови), що пропонується для громадського обговорення.

Зокрема цей документ встановлює вимоги, пов’язані з організацією небанківськими установами та операторами поштового зв’язку захисту своїх приміщень, безпеки персоналу та схоронності цінностей і майна.

Аналіз регуляторного впливу проекту Постанови додається.

Зауваження та пропозиції до проекту Постанови приймаються до 16 березня 2019 року на поштову або електронну адресу Національного банку України.

Поштова адреса: 01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9, Національний банк України, Департамент грошового обігу.

Електронна адреса: [email protected].
 

Теги
Документи
Your browser does not support SVGs
Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Правління Національного банку України “Про затвердження Змін до Правил з організації захисту приміщень небанківських фінансових установ в Україні”
Завантажити
Your browser does not support SVGs
Проект постанови Правління Національного банку України “Про внесення змін до Правил з організації захисту приміщень небанківських фінансових установ в Україні”
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини