Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк закликав учасників світового страхового ринку не приймати на страхування ризики з російської федерації  і республіки білорусь

Національний банк закликав учасників світового страхового ринку не приймати на страхування ризики з російської федерації і республіки білорусь

Національний банк України закликав учасників світового страхового ринку, а саме іноземних страховиків та іноземні професійні об’єднання страховиків і перестраховиків, не приймати на страхування усі ризики, країнами походження яких є російська федерація та республіка білорусь.

Про це йдеться у відкритому листі Національного банку, копію якого надіслано також ключовим страховим асоціаціям у США, ЄС, Японії, Туреччині та інших державах-партнерах.

«Країна-агресор та країна, яка підтримує її дії, повинні бути ізольованими від світового ринку страхування. Команда Національного банку вживає всіх можливих заходів для цього. Наша мета сьогодні – забезпечити фінансовий тил українців та максимально протидіяти військовій агресії російської федерації та її поплічників», – прокоментував заступник Голови Національного банку України Сергій Ніколайчук.

Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини