Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк закликав учасників світового страхового ринку не приймати на страхування ризики з російської федерації  і республіки білорусь

Національний банк закликав учасників світового страхового ринку не приймати на страхування ризики з російської федерації і республіки білорусь

Національний банк України закликав учасників світового страхового ринку, а саме іноземних страховиків та іноземні професійні об’єднання страховиків і перестраховиків, не приймати на страхування усі ризики, країнами походження яких є російська федерація та республіка білорусь.

Про це йдеться у відкритому листі Національного банку, копію якого надіслано також ключовим страховим асоціаціям у США, ЄС, Японії, Туреччині та інших державах-партнерах.

«Країна-агресор та країна, яка підтримує її дії, повинні бути ізольованими від світового ринку страхування. Команда Національного банку вживає всіх можливих заходів для цього. Наша мета сьогодні – забезпечити фінансовий тил українців та максимально протидіяти військовій агресії російської федерації та її поплічників», – прокоментував заступник Голови Національного банку України Сергій Ніколайчук.

Документи
Your browser does not support SVGs
Відкритий лист іноземним страховикам та іноземним професійним об’єднанням страховиків та перестраховиків
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини