Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Небанківській фінансовій установі анульовано ліцензію та виключено з реєстру, ще двом змінено обсяг ліцензій на діяльність фінансової компанії

Небанківській фінансовій установі анульовано ліцензію та виключено з реєстру, ще двом змінено обсяг ліцензій на діяльність фінансової компанії

Національний банк України анулював ліцензію на діяльність одній небанківській фінансовій установі та виключив її з Державного реєстру фінансових установ, ще двом небанківським фінансовим установам змінено обсяг ліцензій на діяльність фінансової компанії.

На підставі власної заяви ТОВ "СКАЙ СІТІ ГРУП" (ЄДРПОУ 38864662) анульовано ліцензію на діяльність фінансової компанії з правом надання фінансових послуг, а саме: надання коштів та банківських металів у кредит та факторинг.

Також відповідно до пункту 826 глави 76 розділу ХІІ Положення про авторизацію надавачів фінансових послуг та умови здійснення ними діяльності з надання фінансових послуг, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2023 року № 199 (зі змінами), ТОВ "СКАЙ СІТІ ГРУП" виключено з Державного реєстру фінансових установ у зв’язку з анулюванням ліцензії на діяльність фінансової компанії.

Крім того, на підставі власних заяв ТОВ "СІЛЬВЕР ПЕЙ" (ЄДРПОУ 40938649) та ТОВ "ІННОВАЦІЯ КОМПАНІ" (ЄДРПОУ 43564077) надано погодження зміни обсягу ліцензій на діяльність фінансової компанії (з цих ліцензій виключена фінансова послуга з фінансового лізингу).

Після зміни обсягу ліцензій на діяльність фінансової компанії ТОВ "СІЛЬВЕР ПЕЙ" та ТОВ "ІННОВАЦІЯ КОМПАНІ" мають право надавати послуги з надання коштів та банківських металів у кредит та факторинг.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 08 березня 2024 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини