Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Небанківський ринок поповнили чотири нові учасники

Національний банк України уніс дві нові компанії до Державного реєстру фінансових установ – ТОВ “ОЛІМП-ІНВЕСТ” (ЄДРПОУ 44146266) та ТОВ “ФАКТОР МЕДЖІК” (ЄДРПОУ 43726648).

Ще дві компанії – ТОВ “ЛІЗИНГОВА КОМПАНІЯ “ЕНІРА” (ЄДРПОУ 44122528) та ТОВ “СІТІ ЛІЗИНГ” (ЄДРПОУ 39849797) – унесені до Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 16 квітня 2021 року.

Водночас Національний банк видав ТОВ “ОЛІМП-ІНВЕСТ” три ліцензії –  на надання послуг з фінансового лізингу, на надання коштів у позику, зокрема й на умовах фінансового кредиту, а також на надання послуг з факторингу.

ТОВ “ФАКТОР МЕДЖІК” отримало чотири ліцензії – на надання послуг з фінансового лізингу, на надання коштів у позику, зокрема й на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з факторингу, а також на надання гарантій.

ТОВ “СІТІ ЛІЗИНГ” отримало ліцензію на надання послуг з фінансового лізингу.

ТОВ “ЛІЗИНГОВА КОМПАНІЯ “ЕНІРА” ще не зверталося до Національного банку за отриманням ліцензії.

Перевірити чинні ліцензії можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини