Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Небанківський ринок поповнив новий учасник, а дві компанії отримали нові ліцензії

Небанківський ринок поповнив новий учасник. Національний банк вніс до Державного реєстру фінансових установ ТОВ "ЦИКЛ ФІНАНС" (ЄДРПОУ 43453613).

Таке рішення ухвалив Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг на засіданні 11 грудня 2020 року.

Проте на сьогодні у цієї фінустанови ще відсутні ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, адже внесення до Реєстру та видача ліцензії – це дві різні процедури.

Крім цього, дві компанії отримали нові ліцензії.

ПОВНЕ ТОВАРИСТВО "ЛОМБАРД РЕКОРД" ТОВ "ІТ ФІНАНСУВАННЯ" І КОМПАНІЯ" (ЄДРПОУ 43637946) отримало одну ліцензію – на надання коштів у позику, зокрема й на умовах фінансового кредиту. Раніше фінустанова була включена до Реєстру, проте не мала ліцензій.

ПРАТ "СК "БРОКБІЗНЕС" (ЄДРПОУ 20344871) отримало п’ять нових ліцензій – на такі види страхування:

  • добровільне страхування судових витрат;
  • добровільне страхування інвестицій;
  • обов’язкове медичне страхування;
  • обов’язкове страхування майнових ризиків при промисловій розробці родовищ нафти і газу у випадках, передбачених Законом України “Про нафту і газ”;
  • обов’язкове страхування майнових ризиків користувача надр під час дослідно-промислового і промислового видобування та використання газу (метану) вугільних родовищ.

Обсяги страхових премій ПРАТ "СК "БРОКБІЗНЕС" за 9 місяців 2020 року склали 132,5 млн грн, а активи компанії – 214,9 млн грн. Частка компанії на ринку за страховими преміями​ складає 0,5%. Компанія займається переважно моторними видами страхування – страхування наземного транспорту (крім залізничного) та страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини