Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Одна установа добровільно відмовилися від ліцензії

Одна установа добровільно відмовилися від ліцензії

Національний банк України анулював ліцензію на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) у Кредитної спілки "Азовська кредитна компанія" (код ЄДРПОУ 23031894) на підставі заяви кредитної спілки.

Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 19 серпня 2021 року ухвалив рішення анулювати ліцензію у Кредитної спілки "Азовська кредитна компанія" на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення.

Додатково повідомляємо, що станом на 01 липня 2021 року зобов’язання Кредитної спілки "Азовська кредитна компанія" становили 1 768 тис. грн (0,13% від загального обсягу ринку), з них зобов’язання за внесками (вкладами) членів кредитної спілки на депозитні рахунки 96 тис. грн (0,008% від загального обсягу ринку). При цьому її активи склали 42 798 тис. грн (доля від загального обсягу ринку кредитних спілок 1,86%).

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини