Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Оштрафовано об’єкти оверсайту платіжної інфраструктури

Оштрафовано об’єкти оверсайту платіжної інфраструктури

Національний банк України застосував до АТ “ТАСКОМБАНК”, ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “АП.МІ ФІНАНС” та ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ГЕРЦ” заходи впливу у вигляді накладення штрафу.

Штраф накладено на:

  • АТ “ТАСКОМБАНК” (ЄДРПОУ 09806443) – за надання регулятору даних статистичної звітності з порушенням порядку їх формування, що призвело до неодноразового протягом шести місяців надання даних статистичної звітності з помилками, які не є суттєвими.

Сума штрафу становить 170 000 грн;

  • ТОВ “ФК “АП.МІ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 40461899) – за несвоєчасне подання регулятору звітності з питань діяльності на платіжному ринку за грудень 2023 року.

Сума штрафу – 51 000 грн;

  • ТОВ “ФК “ГЕРЦ” (ЄДРПОУ 39763909) - за несвоєчасне подання регулятору звітності з питань діяльності на платіжному ринку за січень 2024 року.

Сума штрафу – 51 000 грн;

Рішення про застосування заходу впливу до установ ухвалені за результатами безвиїзного моніторингу в межах виконання функції оверсайту платіжної інфраструктури і набрали чинності з 25 березня 2024 року.

Сплатити штрафи вищезазначені товариства зобов'язані упродовж п'яти робочих днів із дня отримання відповідного рішення регулятора.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини