Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Розпочинається обговорення змін до Положення про ліцензування банків

Розпочинається обговорення змін до Положення про ліцензування банків

Національний банк України пропонує для громадського обговорення зміни до Положення про ліцензування банків (далі – Проєкт), спрямовані на встановлення єдиних підходів до погодження керівників державних банків.

Проєктом запроваджується вимога щодо погодження Національним банком керівників банку, що був виведений з ринку за участю держави (у разі їх першого переобрання/ перепризначення після набуття таким банком статусу державного) в порядку, визначеному Положенням про ліцензування банків.

Ознайомитися з матеріалами для обговорення можна за посиланнями:

Зауваження та пропозиції до Проєкту приймаються згідно з формою надання зауважень та пропозицій до 4 вересня 2024 року включно.

Теги
Подати пропозиції

Пропонуємо заповнити форму для подання зауважень і пропозицій до оприлюдненого проєкту нормативно-правового акта Національного банку України.

Увага! Національний банк України не приймає до розгляду та видаляє з форми надані коментарі, зауваження та пропозиції, які не стосуються предмету правового регулювання проєкту нормативно-правового акта Національного банку України Видаленню підлягають коментарі, зауваження / пропозиції, що містять висловлювання щодо пропаганди війни, порушення територіальної цілісності України, вчинення терористичних актів, ненависті, насильства, жорстокості, дискримінації за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, ненормативну лексику або недостовірну інформацію, яка принижує честь, гідність, професійні навички або ділову репутацію членів Правління Національного банку України та інших службовців Національного банку України, членів Ради Національного банку України, а також завдають шкоду діловій репутації Національного банку України.

Не відправилася пропозиція? Повідомте нам.

Не відправилася пропозиція?
ПОВІДОМИТИ

Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини