Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Страховику анульовано ліцензії та виключено з реєстру

Страховику анульовано ліцензії та виключено з реєстру

ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ “УКРАЇНСЬКА ОХОРОННО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 23734213) анульовано всі ліцензії на здійснення страхової діяльності та виключено з Державного реєстру фінансових установ на підставі його власної заяви, керуючись особливим порядком під час дії воєнного стану.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 02 лютого 2024 року.

Згідно з останньою поданою ПрАТ “УКРАЇНСЬКА ОХОРОННО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ” звітністю за 9 місяців 2023 року станом на 30.09.2023 обсяг страхових премій компанії становив 24 474 тис. грн, вартість активів – 79 469 тис. грн, страхові резерви – 6 480 тис. грн. Частка ринку компанії за страховими преміями становила 0,08%.

Довідково

Особливий порядок відкликання (анулювання) усіх ліцензій на здійснення страхової діяльності та виключення відомостей про страховика з Державного реєстру фінансових установ визначений у пунктах 1810-1817 постанови Правління Національного банку України "Про врегулювання діяльності учасників ринку небанківських фінансових послуг, небанківських фінансових груп, учасників платіжного ринку, колекторських компаній та юридичних осіб, які отримали ліцензію на надання банкам послуг з інкасації” від 06 березня 2022 року № 39 (зі змінами).

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини