Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Страховій компанії анульовано ліцензії

Страховій компанії анульовано ліцензії

Національний банк України застосував до ПрАТ "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "КИЇВСЬКА РУСЬ" (ЄДРПОУ 31171581) захід впливу у вигляді анулювання (відкликання) ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

Таке рішення Правління Національного банку ухвалило 11 липня 2023 року.

Нагадаємо,  08 травня 2023 року до цього страховика було застосовано захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій із зобов'язанням вжити заходів для усунення порушення щодо неподання звітності за 2022 рік, неподання інформації та документів на вимогу Національного банку.

Страховик повторно порушив ліцензійні умови – не подав звітність за I квартал 2023 року, а також інформацію та документи на вимогу Національного банку та не виконав вимоги регулятора про усунення виявлених порушень.

Рішення про анулювання (відкликання) ліцензій набирає чинності 11 липня 2023 року.

Довідково

Страховик, до якого Національним банком застосовано зазначений захід впливу, здійснює діяльність з добровільних та обов’язкових видів страхування, інших, ніж страхування життя.

За даними останньої поданої до Національного банку звітності ПрАТ "СК "КИЇВСЬКА РУСЬ" за 9 місяців 2022 року розмір страхових платежів становив 85,4 млн грн, із них 76,9 млн грн – передано в перестрахування. Виплати протягом зазначеного періоду страховик не здійснював.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини