Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Три установи поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано три колекторські компанії

Три установи поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано три колекторські компанії

Національний банк України ухвалив рішення про внесення ТОВ “КОМПАНІ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44195842), ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ОДРАЗУ” (ЄДРПОУ 44227271) та ТОВ “АВАНТЕ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 43702061) до Державного реєстру фінансових установ.

Зазначені компанії також отримали ліцензії на надання фінансових послуг. Так, ТОВ “КОМПАНІ ФІНАНС” отримало три ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг з факторингу. ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ОДРАЗУ” отримало ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, а ТОВ “АВАНТЕ ФІНАНС”  –  ліцензію на надання послуг з факторингу.

ТОВ “МІКРОКРЕДИТ” (ЄДРПОУ 37422865), унесене до реєстру раніше, отримало ліцензію на надання послуг з фінансового лізингу.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 29 жовтня 2021 року.

Крім того, Національний банк продовжує реєструвати колекторські компанії.

Ще три юридичні особи набули статусу колекторських компаній:

  • ТОВ “КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ.” (ЄДРПОУ 34981644);
  • ТОВ “ДЕБТФОРТ УКРАЇНА” (ЄДРПОУ 40298050);
  • ТОВ “ФК “АВАЛІСТ” (ЄДРПОУ 39628752).

На сьогодні зареєстровано 52 колекторські компанії.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Інформацію про зареєстровані колекторські компанії розміщено на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку за посиланням. Доступ до неї є цілодобовим та безоплатним. Завдяки інформації з реєстру кредитодавці й споживачі фінансових послуг завжди зможуть перевірити відомості про колекторську компанію.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини