Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Упродовж жовтня-листопада 2021 року до учасників ринку небанківських фінансових послуг було застосовано 62 заходи впливу

Упродовж жовтня-листопада 2021 року до учасників ринку небанківських фінансових послуг було застосовано 62 заходи впливу

Національний банк України впродовж жовтня-листопада 2021 року за результатами безвиїзного та виїзного нагляду застосував 62 заходи впливу до учасників ринку небанківських фінансових послуг – страховиків, кредитних спілок, фінансових компаній та ломбардів.

Так, протягом жовтня-листопада 2021 року захід впливу у вигляді анулювання ліцензій на надання фінансових послуг був застосований до 27 учасників ринку – семи страховиків, двох кредитних спілок, 15 фінансових компаній та трьох ломбардів. Водночас тимчасово було зупинено ліцензії 19 фінустановам – 16 фінансовим компаніям, одній кредитній спілці та двом ломбардам. Вісім фінансових компаній зобов’язані усунути порушення – штрафні санкції накладено на п’ять страховиків, дві кредитні спілки та одну фінансову компанію.

Запровадження тимчасової адміністрації як захід впливу впродовж жовтня-листопада 2021 року до учасників ринку небанківських фінансових послуг не застосовувався.

Заходи впливу застосовувалися до страховиків, кредитних спілок, фінансових компаній та ломбардів. До лізингодавців упродовж двох місяців заходи впливу не застосовувалися взагалі.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини