Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Запрошуємо до участі в четвертій науковій конференції для студентів та молодих дослідників "Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку"

Запрошуємо до участі в четвертій науковій конференції для студентів та молодих дослідників "Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку"

Національний банк України та Київська школа економіки запрошують до участі у науковій конференції для студентів та молодих дослідників "Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку". Наукові праці можуть подавати учасники віком до 35 років, які цікавляться дослідженнями мікро- та макроекономічних аспектів функціонування банківського сектору та проведення монетарної політики.

Приклади тем досліджень:

  • макроекономічні аспекти проведення монетарної політики;
  • ефективне регулювання банківського сектору;
  • банківський кредит та економічний розвиток;
  • інші питання з економіки та фінансів.

Для участі в конкурсному відборі надсилайте власні дослідження на електронну адресу [email protected]. Кінцевий термін подання робіт – 12 квітня 2020 року. У листі зазначте назву дослідження, авторів (навчальний заклад/місце роботи) та контактні дані.

Що отримають учасники та переможці?

Учасники конференції отримають рецензії на подані дослідження з рекомендаціями щодо вдосконалення робіт.

Кращі роботи будуть рекомендовані до публікації у науковому журналі Visnyk of the National Bank of Ukraine та передані на анонімне зовнішнє рецензування (відповідно до видавничої політики журналу). У випадку позитивної рецензії, Національний банк забезпечує безкоштовне редагування, переклад та публікацію статті.

Переможці отримають сертифікати на навчання на один курс на вибір в межах магістерських програм з економіки у Київській школі економіки.

 Вимоги до досліджень

Подана робота має бути оригінальною та не опублікованою раніше. У праці доцільно зосередитися на одному питанні чи аспекті та провести його ґрунтовний аналіз. Перевага надається дослідженням на основі статистичних даних або які, узагальнюючи уже відомі знання, надають актуальні рекомендації з економічної політики. Подати працю можна українською чи англійською мовами. Детальні вимоги до написання праць доступні за посиланням.

Наукові керівники конференції:

Міхне Константінеску, начальник відділу досліджень Національного банку України ([email protected]);

Андрій Цапін, заступник начальника відділу досліджень Національного банку України ([email protected]);

Олеся Верченко, академічний директор Київської школи економіки ([email protected]).

Уточнення

У зв’язку із тимчасовими заходами, які пов’язані з проведенням карантину, змінено формат фінальної частини наукової конференції. Результати конкурсного відбору будуть оголошені 24 квітня 2020 року, але презентації робіт – відтерміновані. Із будь-яких питань щодо участі у конференції, будь ласка, звертайтесь за адресою [email protected].

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини