Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Запрошуємо до участі в науковій конференції для студентів та молодих дослідників "Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку"

Запрошуємо до участі в науковій конференції для студентів та молодих дослідників "Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку"

Національний банк України та Київська школа економіки запрошують до участі в п’ятій науковій конференції для студентів та молодих дослідників "Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку", яка відбудеться 21 травня 2021 року. 

Щоб взяти участь у конференції, потрібно подати власну наукову роботу. Можливі теми досліджень: мікро- та макроекономічні аспекти функціонування банківського сектору, проведення монетарної політики та забезпечення фінансової стабільності. 

Приклади напрямів досліджень:

  • макроекономічні аспекти проведення монетарної політики;
  • ефективне регулювання банківського сектору;
  • банківський кредит та економічний розвиток;
  • інші питання з економіки та фінансів.

Долучитися до конференції можуть учасники віком до 35 років.

Для участі в конкурсному відборі надсилайте ваші дослідження на електронну адресу [email protected]

Кінцевий термін подання робіт – 26 квітня 2021 року. У листі зазначте, будь ласка, назву дослідження, авторів (навчальний заклад або місце роботи) та контактні дані.

Що отримають учасники та переможці?

Учасники конференції отримають рецензії на подані дослідження з рекомендаціями для вдосконалення робіт. Кращі роботи будуть рекомендовані до публікації в науковому журналі Visnyk of the National Bank of Ukraine та передані на анонімне зовнішнє рецензування (відповідно до видавничої політики журналу). У разі позитивної рецензії Національний банк забезпечує безкоштовне редагування, переклад та публікацію статті. Переможці отримають сертифікати на навчання на один курс (на вибір) у межах магістерських програм з економіки в Київській школі економіки.

Вимоги до досліджень

Подана робота має бути оригінальною та не опублікованою раніше. У праці доцільно зосередитися на одному питанні чи аспекті, а також провести його ґрунтовний аналіз. Перевага надається дослідженням на основі статистичних даних або тим, які, узагальнюючи вже відомі знання, надають актуальні рекомендації з економічної політики. Подати роботу можна українською чи англійською мовами. Детальні вимоги до написання наукової роботи доступні за посиланням.

Наукові керівники конференції: Міхне Константінеску, начальник відділу досліджень Національного банку України ([email protected]), Андрій Цапін, заступник начальника відділу досліджень Національного банку України ([email protected]), Олеся Верченко, академічний директор Київської школи економіки ([email protected]).

Конференція проходитиме в онлайн форматі.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини