Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Запрошуємо до участі в Щорічній дослідницькій конференції центробанків України та Польщі "Інструменти економічної політики у світі невпинних змін" (10-11 червня 2021 року)

Запрошуємо до участі в Щорічній дослідницькій конференції центробанків України та Польщі "Інструменти економічної політики у світі невпинних змін" (10-11 червня 2021 року)

Запрошення до участі 

10-11 червня 2021 року відбудеться Шоста щорічна дослідницька конференція "Інструменти економічної політики у світі невпинних змін". У межах події економісти з центральних банків, представники академічної спільноти, міжнародних фінансових установ та відомих дослідницьких центрів обговорять різноманітні теоретичні та емпіричні аспекти, а також можливості застосування діючих і пошуку нових інструментів економічної політики у світі невпинних змін. Мова конференції – англійська. 

Ми запрошуємо подавати дослідницькі роботи в межах загальної теми конференції. 

Приклади можливих тем:

  • постпандемічне відновлення економіки; 
  • нові виклики або нові цілі економічної політики, що вимагають застосування спеціальних інструментів;
  • ефективність інструментів і стратегії монетарної політики; 
  • взаємодія монетарної, макпропруденційної і фіскальної політики; 
  • зміна клімату, нерівність, можливі обмеження на мандат центрального банку.

Дводенний захід передбачає виступи основних доповідачів у межах дослідницьких сесій, панельні дискусії з питань монетарної та фіскальної політики та презентації дослідницьких робіт у комбінованому форматі (онлайн або особиста присутність). Ключовими спікерами конференції будуть Алан Блайндер із Прінстонського університету та Міхаіл Голосов із Чикагського університету. 

Подання робіт

Авторів, які бажають презентувати свої дослідження на конференції, просимо надіслати повний текст (у форматі pdf) або розгорнуту анотацію роботи на [email protected], зазначаючи в темі листа ARC2021 НазваДослідження Ім’яПершогоАвтора. Плата за подання роботи не стягується. 

Кінцева дата подання робіт – 14 березня 2021 року. Автори відібраних до участі робіт будуть поінформовані до 21 квітня 2021 року. До відбіркової комісії конференції входять Юрій Городніченко (Каліфорнійський університет у Берклі), Олексій Кривцов (Банк Канади), Міхал Бжоза-Бжезіна, Кшиштоф Макарскі (Національний банк Польщі), Соломія Шпак та Міхне Константінеску (Національний банк України). 

З будь-яких питань стосовно конференції звертайтеся за адресою: [email protected]. З інформацією щодо попередніх конференцій можна ознайомитися за посиланням

Будемо вдячні за поширення цього запрошення серед ваших колег.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини