Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Застосовано заходи впливу до двох небанківських фінансових установ

Застосовано заходи впливу до двох небанківських фінансових установ

Національний банк України за результатами планових інспекційних перевірок застосував заходи впливу до двох небанківських фінансових установ.

Заходи впливу у вигляді штрафних санкцій (штрафу) в розмірі 17 000,00 грн застосовано окремо до кожної з таких небанківських фінансових установ:

  • до ТОВ “ФАРД СТАНДАРТ” (ЄДРПОУ 39373312) – за результатами планової інспекційної перевірки, проведеної в березні–травні 2024 року, за неподання Національному банку інформації в даних звітності про депозитні рахунки в банківських установах;
  • до ПРАТ “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ЗАЛІЗНИЧНІ ШЛЯХИ” (ЄДРПОУ 22523595) – за результатами планової інспекційної перевірки, проведеної у квітні-травні 2024 року, за неповідомлення у встановлений строк Національному банку про призначення ключових осіб.

Відповідні рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 08 липня 2024 року.

Довідково

ТОВ “ФАРД СТАНДАРТ” має ліцензію на діяльність фінансової компанії з надання таких фінансових послуг: надання коштів та банківських металів у кредит, факторинг, фінансовий лізинг.

ПРАТ “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ЗАЛІЗНИЧНІ ШЛЯХИ” здійснює діяльність із страхування іншого, ніж страхування життя.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини