Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Чотири установи поповнили небанківський фінансовий ринок

Чотири установи поповнили небанківський фінансовий ринок

Національний банк України вніс до Державного реєстру фінансових установ чотири компанії – ТОВ "ФК "АВРА ФІНАНС" (ЄДРПОУ 44294751), ТОВ "ФК "ГОЛДЕН КОІН" (ЄДРПОУ 44245822), ТОВ "ФК "ЮРСПЕЦФІНАНС" (ЄДРПОУ 44299021) та ТОВ "ФІНКРЕДІТ ГРУП" (ЄДРПОУ 43554196).

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 23 липня 2021 року.

Крім того, усі чотири компанії отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

Так, ТОВ "ФК "АВРА ФІНАНС", ТОВ "ФК "ЮРСПЕЦФІНАНС" та ТОВ "ФІНКРЕДІТ ГРУП" отримали по три ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу, а також на надання послуг з факторингу.

ТОВ "ФК "ГОЛДЕН КОІН" отримало чотири ліцензії –  на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з факторингу, на надання послуг з фінансового лізингу, а також на надання гарантій.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини