Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Два гравці поповнили ринок фінансових послуг

Два гравці поповнили ринок фінансових послуг

Національний банк України вніс ТОВ “ФК “ІНКАМ” (ЄДРПОУ 44628749) до Державного реєстру фінансових установ.

Також до Державного реєстру страхових та перестрахових брокерів унесено ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ІНШУРЕНС АДВАЙЗОРС” (ЄДРПОУ 44486498).

Крім того, ТОВ “ФК “ІНКАМ” та ТОВ “ФАСТ-ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44227821)  отримали ліцензії на надання послуг з факторингу, а ТОВ “ФК “СІТІ ФІНАНС” – ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Нагадуємо, що ТОВ “ФАСТ-ФІНАНС” внесено до Державного реєстру фінансових установ 17 листопада 2021 року та має ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. ТОВ “ФК “СІТІ ФІНАНС” внесено до Державного реєстру фінансових установ 18 лютого 2015 року та має ліцензію на надання послуг з факторингу.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 14 січня 2022 року.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини