Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Дві компанії поповнили ринок фінансових послуг

Дві компанії поповнили ринок фінансових послуг

Національний банк України вніс до Державного реєстру фінансових установ ТОВ “ФК “АТЛАНТА” (ЄДРПОУ 44189081) та ТОВ “ПРОФІНАНС ГРУП” (ЄДРПОУ 44401037).

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 13 вересня 2021 року.

Крім того, ТОВ “ФК “АТЛАНТА” та ТОВ “ПРОФІНАНС ГРУП” отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

Так, ТОВ “ФК “АТЛАНТА” отримало ліцензію на надання послуг з факторингу. ТОВ “ПРОФІНАНС ГРУП” отримало три ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з факторингу та на надання послуг з фінансового лізингу.

На цьому ж засіданні Національний банк ухвалив рішення про видачу ТОВ “ПРИВАТНА БЕСІДА” (ЄДРПОУ 43941235) двох ліцензій – на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, та на надання послуг з факторингу.

Нагадуємо, що ТОВ “ПРИВАТНА БЕСІДА” було внесено до Державного реєстру фінансових установ 25 червня 2021 року, але не мало ліцензій на надання фінансових послуг.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

 

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини