Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Дві установи поповнили фінансовий ринок та дві компанії отримали ліцензії на надання фінансових послуг

Національний банк України вніс до Державного реєстру фінансових установ ТОВ “ТРАНЗАКЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ” (ЄДРПОУ 44107379) та ТОВ “ФК ПРОСТО КРЕДИТ” (ЄДРПОУ 43601144).

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 4 червня 2021 року.

Також ТОВ “ФК ПРОСТО КРЕДИТ” отримало ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту. Натомість ТОВ “ТРАНЗАКЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ” не має наразі ліцензій на надання фінансових послуг.

Крім того, Національний банк ухвалив рішення про видачу ТОВ “ІНВЕСТИЦІЙНО-ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФІНТЕМПЛУМ” (ЄДРПОУ 44045035) ліцензії на надання послуг з фінансового лізингу. Цю компанію унесено до Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, 26 лютого 2021 року.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини