Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Дві установи поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

Дві установи поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

Національний банк України вніс ТОВ "ФК "ВІНСТАР" (ЄДРПОУ 44630056) та ТОВ "СТЕРЛІНГ КАПІТАЛ" (ЄДРПОУ 44239239) до Державного реєстру фінансових установ. 

Крім того, ТОВ "ФК "ВІНСТАР" та ТОВ "СТЕРЛІНГ КАПІТАЛ" отримали по три ліцензії на надання фінансових послуг – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг з факторингу.

Національний банк продовжує реєструвати колекторські компанії – ТОВ "ФК "ПРИВАТНІ ІНВЕСТИЦІЇ" (ЄДРПОУ 37356981) набуло статусу колекторської компанії.

На сьогодні Національним банком зареєстровано 55 колекторських компаній.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 19 листопада 2021 року.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Інформацію про зареєстровані колекторські компанії розміщено на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку за посиланням. Доступ до неї є цілодобовим та безоплатним. Завдяки інформації з реєстру кредитодавці й споживачі фінансових послуг завжди зможуть перевірити відомості про колекторську компанію.


 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини