Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Фінансовій компанії анульовано ліцензії

Фінансовій компанії анульовано ліцензії

Національний банк України анулював ТОВ “ФК “ВАЛТА ГРУП” (ЄДРПОУ 40153285) всі ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. А саме на:

  • надання послуг з факторингу;
  • надання послуг з фінансового лізингу;
  • надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту;
  • надання гарантій та на торгівлю валютними цінностями.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 27 листопада 2023 року. Рішення прийняте у зв’язку з невідповідністю майнового стану власників істотної участі в ТОВ “ФК “ВАЛТА ГРУП” вимогам постанови Правління Національного банку України від 12 серпня 2022 року № 177 “Про особливості застосування процедур реєстрації та ліцензування учасників ринку небанківських фінансових послуг у період дії воєнного стану та внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 06 березня 2022 року № 39”.

Воно набирає чинності з 28 листопада 2023 року.

Нагадаємо, що раніше до компанії застосовувався захід впливу у вигляді штрафу у розмірі 500 000,00 грн за порушення вимог пункту 33 розділу IV Положення про структуру валютного ринку України, умови та порядок торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 02 січня 2019 року № 1.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини