Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Конференція центробанків України та Польщі "Економічна політика під час війни та в період післявоєнної відбудови" відбудеться в Кракові 22-23 червня 2023 року

Конференція центробанків України та Польщі "Економічна політика під час війни та в період післявоєнної відбудови" відбудеться в Кракові 22-23 червня 2023 року

22-23 червня 2023 року відбудеться VII Щорічна дослідницька конференція "Економічна політика під час війни та в період післявоєнної відбудови"

Уже сьомий рік поспіль, за винятком вимушеної перерви у 2022 році, захід організовується Національним банком України спільно з Національним банком Польщі, цьогоріч – за підтримки Міжнародного валютного фонду. Щороку подію відвідували сотні делегатів з-понад 30 країн світу. 

Тема цьогорічної конференції є особливо актуальною не лише для України, але й усього світу. У межах заходу обговорюватимуться, зокрема, такі питання:

  • як оцінити ефекти війни для економіки? 
  • що необхідно робити для швидкого та стійкого відновлення? 
  • якими мають бути пріоритети післявоєнної відбудови?
  • чому підтримка України та посилення санкцій проти агресора є безальтернативними для світу? 

У 2023 році Щорічна дослідницька конференція традиційно об’єднає міжнародну експертну спільноту. Дводенний захід, що відбудеться у Кракові (Польща), передбачає виступи представників центральних банків, фінансових установ і провідних університетів світу з Польщі, Сполучених Штатів Америки, Італії, Канади, Швеції, Німеччини, Іспанії, Хорватії та інших країн. 

Ключовими спікерами конференції будуть Голова Хорватського народного банку Борис Вуйчич та професор економіки та політичних наук Каліфорнійського університету в Берклі Баррі Ейхенгрін.

Упродовж двох днів конференції здійснюватиметься відеотрансляція, що буде доступна на ютуб-каналі Національного банку України. Перший день заходу транслюватиметься за посиланням, другий – за цим посиланням.  

Робоча мова заходу – англійська. Конференція транслюватиметься без синхронного перекладу, водночас запис трансляції з україномовними субтитрами буде викладено невдовзі після її завершення. 

Програму та інформацію про доповідачів конференції можна переглянути за посиланням

Запрошуємо всіх охочих долучатися до трансляції!

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини