Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Кредитній спілці анульовано ліцензії

Національний банк України анулював ліцензії Кредитній спілці "ШАНС-ПЛЮС" (ЄДРПОУ 26523149) на підставі її власної заяви. 

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 14 липня 2021 року.

Так, кредитній спілці анульовано дві ліцензії на надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, а також на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення.

Додатково повідомляємо, що зобов’язання кредитної спілки становили 1,2 млн грн (0,09% від загального обсягу ринку) станом на 1 квітня 2021 року, а її активи – 2,4 млн грн (0,1% від загального обсягу ринку).

Довідково

Після відкликання ліцензій фінансова установа позбавляється права провадити діяльність за видами відкликаних ліцензій. Відкликання ліцензій не позбавляє фінансову установу від виконання своїх зобов’язань за договорами про надання фінансових послуг.

Перевірити чинні ліцензії можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини