Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Одна компанія поповнила небанківський ринок, водночас ще дві компанії отримали ліцензії

Національний банк України уніс до Державного реєстру фінансових установ ТОВ "ФІНАНС. ЮА" (ЄДРПОУ 41880071).

Таке рішення ухвалив Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг на засіданні 9 квітня 2021 року.

Також Національний банк видав цій компанії три ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. А саме: на надання послуг з факторингу, на надання послуг з фінансового лізингу, а також на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту.

Крім того, Національний банк видав ще двом компаніям – ТОВ "ФІНКЕПІТАЛ ГРУП" (ЄДРПОУ 43539040) та ТОВ "ФК "СМАРТ ПЕЙ" (ЄДРПОУ 43696954) – по три ліцензії. Йдеться про ліцензії на надання послуг з факторингу, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту.

ТОВ "ФК "СМАРТ ПЕЙ" було унесено до Державного реєстру фінансових установ 9 жовтня 2020 року, а ТОВ "ФІНКЕПІТАЛ ГРУП" – 21 січня 2021 року.

Перевірити чинні ліцензії можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини