Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Одного брокера включено до Державного реєстру страхових та перестрахових брокерів, видано ліцензії фінансовій установі та зареєстровано колекторську компанію

Одного брокера включено до Державного реєстру страхових та перестрахових брокерів, видано ліцензії фінансовій установі та зареєстровано колекторську компанію

Національний банк України уніс до Державного реєстру страхових та перестрахових брокерів ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФРЕНДЛІ ФІНАНС" (ЄДРПОУ 44157718).

Водночас ТОВ "ФК "БІКСБІТ" (ЄДРПОУ 43275743) видано три ліцензії на надання фінансових послуг – на надання послуг з фінансового лізингу, на надання послуг з факторингу та на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 12 листопада 2021 року.

Нагадуємо, ТОВ "ФК "БІКСБІТ" унесено до Державного реєстру фінансових установ 30 липня 2021 року

Крім того, Національний банк зареєстрував колекторську компанію – ТОВ "ФК "ПРАЙМ АЛЬЯНС" (ЄДРПОУ 41677971). На сьогодні зареєстровано 54 колекторські компанії.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Інформацію про зареєстровані колекторські компанії розміщено на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку за посиланням. Доступ до неї є цілодобовим та безоплатним. Завдяки інформації з реєстру кредитодавці й споживачі фінансових послуг завжди зможуть перевірити відомості про колекторську компанію.


 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини