Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

П’ять компаній поповнили фінансовий ринок

Фінансовий ринок поповнити три фінансові компанії, одна кредитна спілка та один лізингодавець–юридична особа.

Так, Національний банк уніс до Державного реєстру фінансових установ чотирьох нових учасників ринку – ТОВ “КОМАНДОР ФІНАНС ГРУП” (ЄДРПОУ 43898777), ТОВ “КОРД ПЕЙ” (ЄДРПОУ 43855796), ТОВ “ФК “ШЕФА ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44048434) та Кредитну спілку “АГРО БІЗНЕС КРЕДИТ” (ЄДРПОУ 44192904). Водночас до Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги внесено ТОВ “ДІРЕКТ ФІНАНС ІНВЕСТ” (ЄДРПОУ 35141875).

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 21 травня 2021 року.

Четверо з п’яти нових учасників ринку отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

ТОВ “КОМАНДОР ФІНАНС ГРУП” та ТОВ “ФК “ШЕФА ФІНАНС” отримали по три ліцензії – на надання послуг з фінансового лізингу, на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту, а також на надання послуг з факторингу.

ТОВ “КОРД ПЕЙ” отримало одну ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту.

Кредитна спілка “АГРО БІЗНЕС КРЕДИТ” отримала дві ліцензії – на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення, а також на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту.

ТОВ “ДІРЕКТ ФІНАНС ІНВЕСТ” наразі ще не має ліцензії на надання послуг з фінансового лізингу.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини