Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Рада Національного банку України погодила призначення на посаду заступника Голови Національного банку України Олега Чурія

Рада Національного банку України сьогодні погодила призначення на посаду заступника Голови Національного банку України Олега Чурія.

На директора Департаменту відкритих ринків Олега Чурія з 27 квітня цього року було покладено виконання обов’язків заступника Голови Національного банку України.

З 16 червня 2015 року Олег Чурій – заступник Голови Національного банку України.

До його функціональних обов’язків належатиме загальне керівництво та контроль за діяльністю підрозділів за напрямом ринкових операцій регулятора.

Департамент відкритих ринків Національного банку України з 16 червня 2015 року очолив Сергій Пономаренко, який до цього працював начальником Управління валютних операцій та аналізу фінансових ринків цього департаменту.

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева висловила упевненість у високій продуктивності та ефективності роботи новопризначених топ-менеджерів регулятора. "Професійна кваліфікація й досвід Олега Чурія та Сергія Пономаренка, їх прихильність до сучасних підходів в управлінні валютним і грошово-кредитним ринками дають підстави очікувати суттєвих результатів у подальшій стабілізації ситуації і старту лібералізаційних процесів в економіці країни", – додала вона.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини