Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Три установи поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

Три установи поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

Національний банк  України вніс ТОВ “ФК “КРЕДИТ ІНВЕСТ ПАРТНЕР” (ЄДРПОУ 44586746), ТОВ “КЛІРИНГ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 43955101) та ПТ “ЛОМБАРД ПАРУС ПЛЮС” ТОВ “ПАНОРАМ.А” І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 44321266)  до Державного реєстру фінансових установ.

ТОВ “ФК “КРЕДИТ ІНВЕСТ ПАРТНЕР” та ТОВ “КЛІРИНГ ФІНАНС” отримали по три ліцензії – на надання коштів у позику, у тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з факторингу та на надання послуг з фінансового лізингу.

ПТ “ЛОМБАРД ПАРУС ПЛЮС” ТОВ “ПАНОРАМ.А” І КОМПАНІЯ” наразі ще не має ліцензії на надання коштів у позику, у тому числі і на умовах фінансового кредиту.

ТОВ “СС ЛОУН” (ЄДРПОУ 40071779) отримало ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 29 грудня 2021 року.

Нагадаємо, ТОВ “СС ЛОУН” унесено до Державного реєстру фінансових установ 14 квітня 2016 року, має ліцензію на надання коштів у позику, у тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Національний банк продовжує реєструвати колекторські компанії – ТОВ “ЛІГАЛ-КОЛЕКШН” (ЄДРПОУ 44473714) набуло статусу колекторської компанії.

Національним банком зареєстровано вже 62 колекторські компанії.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Інформацію про зареєстровані колекторські компанії розміщено на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку за посиланням. Доступ до неї є цілодобовим та безоплатним. Завдяки інформації з реєстру кредитодавці і споживачі фінансових послуг завжди зможуть перевірити відомості про колекторську компанію.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини