Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Одному лізингодавцю поновлено дію ліцензії, до чотирьох фінансових компаній застосовано заходи впливу

Одному лізингодавцю поновлено дію ліцензії, до чотирьох фінансових компаній застосовано заходи впливу

Національний банк України поновив дію ліцензії одному лізингодавцю та застосував заходи впливу до чотирьох фінансових компаній.

Щодо поновлення дії ліцензії

ТОВ "ЛІЗИНГ ЕКСПЕРТ" (ЄДРПОУ 44278389) поновлено дію ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

Нагадаємо, 11 листопада 2022 року до цієї фінансової установи застосовано захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензії. На сьогодні порушення усунене, тож Національний банк поновив фінансовій установі дію ліцензії на надання фінансових послуг.

Щодо застосування заходів впливу

ТОВ "СТАЛЬ ТА ФІНАНСИ БЕНК" (ЄДРПОУ 39410359) відкликано (анульовано) ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. 

ТОВ "СОЛФІН" (ЄДРПОУ 42237445) відкликано (анульовано) ліцензію на надання гарантій. 

Зазначені  компанії не усунули порушення ліцензійних умов. Нагадаємо, 09 вересня 2022 року та 16 вересня 2022 року до цих компаній були застосовані заходи впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій.

ТОВ "ФК "КРЕДІ ФІНАНС" (ЄДРПОУ 41542109) та ТОВ "ФК "ФІНТЕХ" (ЄДРПОУ 42120932) відкликано (анульовано) ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. Ці компанії практично не комунікують з регулятором та не надають інформацію на вимогу Національного банку. Порушення вчинені компаніями повторно протягом останніх двох років.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 05 грудня 2022 року. Рішення набирають чинності з 06 грудня 2022 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини