Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Запрошуємо подавати роботи для участі в онлайн-воркшопі НБУ, присвяченому монетарній політиці в країнах з ринками, що розвиваються

Запрошуємо подавати роботи для участі в онлайн-воркшопі НБУ, присвяченому монетарній політиці в країнах з ринками, що розвиваються

4 грудня 2024 року відбудеться черговий онлайн-воркшоп Національного банку на тему "Монетарна політика в країнах з ринками, що розвиваються: створюючи інтегровані рішення".

Щорічний науково-практичний захід НБУ, що проводиться з 2021 року, збирає представників центральних банків, міжнародних фінансових організацій, академічної спільноти, державного та приватного секторів для обговорення практичних аспектів здійснення монетарної політики в країнах з ринками, що розвиваються.

Цього року основний фокус воркшопу буде на практичному досвіді центральних банків та інсайтах із досліджень щодо використання міксу з інструментів ЦБ для досягнення макрофінансової стабільності. Ключові доповідачі воркшопу – Марчін Коласа та Єспер Лінде з Міжнародного валютного фонду – представлять доповідь про "Інтегрований підхід до проведення політики" (Integrated Policy Framework).

Захід відбуватиметься в онлайн-форматі, робоча мова  – англійська.

Національний банк запрошує подавати дослідницькі та аналітичні роботи в межах теми семінару. Орієнтовний, але невичерпний, перелік тем:

  • комбінація активної процентної політики, валютних інтервенцій та контролю за рухом капіталу: аспекти ухвалення рішень та їх імплементації;
  • інтегрований підхід до проведення політики (Integrated Policy Framework);
  • заякорення очікувань vs гнучкість стратегії монетарної політики;
  • трансмісія монетарної політики та заходи з її посилення в країнах з ринками, що розвиваються та вплив монетарної політики розвинених країн;
  • взаємодія фіскальної та монетарної політики: межі між конструктивною співпрацею і домінуванням;
  • довіра до політики центрального банку: роль комунікацій.

 Подання робіт

Авторів, які зацікавлені в презентації своїх аналітичних та дослідницьких робіт під час семінару, просимо надіслати чернетку презентації або розширену анотацію з ключовими тезами (у форматі pdf) на електронну адресу: [email protected].

Кінцева дата подання робіт – 8 листопада 2024 року. Автори відібраних робіт будуть повідомлені до 15 листопада 2024 року.

З будь-яких питань щодо практичного семінару Національного банку звертайтеся за електронною адресою: [email protected].

Із підсумками торішнього практичного семінару НБУ на тему монетарної політики в країнах з ринками, що розвиваються, можна ознайомитися за посиланням.

Будемо вдячні за поширення цього запрошення серед ваших колег!

Теги
Документи
Your browser does not support SVGs
Запрошення до участі у онлайн-воркшопі Національного банку на тему: "Монетарна політика в країнах з ринками, що розвиваються: створюючи інтегровані рішення"
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини