Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Запрошуємо подавати роботи для участі в практичному семінарі НБУ "Інфляційне таргетування у світі значних та тривалих шоків"

Запрошуємо подавати роботи для участі в практичному семінарі НБУ "Інфляційне таргетування у світі значних та тривалих шоків"

25 листопада відбудеться практичний семінар Національного банку на тему: "Інфляційне таргетування у світі значних та тривалих шоків".

У межах події представники центральних банків, академічної спільноти, міжнародних фінансових установ та дослідницьких центрів обговорюватимуть особливості ефективної реалізації політики інфляційного таргетування в умовах значних ризиків для світової економіки, спричинених наслідками пандемії COVID-19 та повномасштабним нападом росії на Україну. Мова заходу – англійська.

Національний банк запрошує подавати дослідницькі роботи в межах теми семінару. Можливі, але невичерпні, теми:

  • рекомендації та застереження щодо політки інфляційного таргетування;
  • оптимальна ціль з інфляції та природний рівень облікової ставки в економіках з обмеженою трансмісією;
  • обмеження фіскального домінування та оптимальний баланс між фіскальною та монетарною політикою;
  • здійснення політики в умовах нестійкої довіри;
  • комунікації центрального банку в часи безпрецедентної невизначеності.

Подання робіт

Авторів, які зацікавлені у презентації своїх дослідницьких робіт під час семінару, просимо надіслати чернетку презентації або розширену анотацію з ключовими тезами (у форматі pdf) на електронну адресу: [email protected], зазначивши в темі листа IT2022 НазваДослідження Ім’яПершогоАвтора.

Кінцева дата подання робіт – 8 листопада 2022 року. Автори відібраних робіт будуть повідомлені до 12 листопада 2022 року.

З будь-яких питань щодо практичного семінару Національного банку звертайтеся за електронною адресою: [email protected].

Із підсумками минулорічного практичного семінару НБУ на тему інфляційного таргетування можна ознайомитися за посиланнями.  

Будемо вдячні за поширення цього запрошення серед ваших колег!

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини