Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Зареєстровано дві колекторські компанії та дві установи отримали ліцензії

Зареєстровано дві колекторські компанії та дві установи отримали ліцензії

Національний банк України зареєстрував дві колекторські компанії та видав ліцензії на надання фінансових послуг двом установам.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 4 лютого 2022 року.

ТОВ "ДК КОЛЛЕКШН" (ЄДРПОУ 43620251) та ТОВ "КОЛЛЕКШН-ЛАЙН" (ЄДРПОУ 44506440) набули статусу колекторських компаній.

На сьогодні Національний банк зареєстрував  64 колекторські компанії.

ТОВ “АБ ФАЙНЕНШИАЛ ГРУП” (ЄДРПОУ 41918068) та ТОВ "ФК "ІС-ФІНАНС" (ЄДРПОУ 44044670) отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

Так, ТОВ "АБ ФАЙНЕНШИАЛ ГРУП" отримало ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. ТОВ "ФК "ІС-ФІНАНС" отримало ліцензії на надання послуг з факторингу та на надання послуг з фінансового лізингу.

Нагадаємо, що ТОВ "АБ ФАЙНЕНШИАЛ ГРУП” внесено до Державного реєстру фінансових установ 14 січня 2020 року та має ліцензію на надання послуг з факторингу. ТОВ "ФК "ІС-ФІНАНС" внесено до Державного реєстру фінансових установ 14 травня 2021 року та має ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Інформацію про зареєстровані колекторські компанії розміщено на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку за посиланням. Доступ до неї є цілодобовим та безоплатним. Завдяки інформації з реєстру кредитодавці і споживачі фінансових послуг завжди зможуть перевірити відомості про колекторську компанію.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини