Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк пропонує нову онлайн-форму взаємодії для фінансових установ

Національний банк пропонує нову онлайн-форму взаємодії для фінансових установ

Відтепер учасники фінансового ринку можуть надіслати електронний запит на отримання довідкової інформації з питань ліцензування та реєстрації безпосередньо з вебсайта Національного банку. Нагадаємо, раніше була доступна лише форма для ініціювання зустрічі із представниками профільних підрозділів регулятора для обговорення вище згаданих питань.

Для цього на вебсайті Національного банку створені зручні онлайн-форми оформлення запитів –  подати запит на ініціювання зустрічі з питань ліцензування або подати запит щодо питань ліцензування. Відповідні онлайн-форми розміщені у підрозділах розділу "Нагляд".

Звертаємо увагу, що обидві онлайн - форми передбачені виключно для учасників фінансового ринку та їх представників. Для споживачів фінансових послуг передбачені окремі канали комунікацій.

Особливості подання запитів з питань ліцензування фінустановами:

  • надання інформації на електронний запит не є консультаційними послугами;
  • інформація, надана у відповіді на електронний запит, є виключно довідковою;
  • відповідь на електронний запит не впливає на результати розгляду Національним банком документів, поданих заявником у межах чинних процедур;
  • відповідь на електронний запит не є та не заміняє будь-яку процедуру, й жодним чином не впливає на встановлений порядок звернення заявника до Національного банку.

Для отримання офіційних роз’яснень Національного банку учасники ринку можуть й надалі оформлювати у вигляді електронного запиту на адресу [email protected] або в паперовій формі на адресу 01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини